Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ArT-NoW Niemowa

|
Wysłany: 20 Lut 2003 23:18 Temat postu: Konta w GG |
|
|
Zostalo mi skradzione konto w GG, zalezy mi na nim - bo ten numer mialo wielu znajomych, a byl atrakcyjny 4 cyfrowy.
Czy ktos wie cokolwiek co mozna zrobic zeby moc odzyskac go ????
Z gory dziekuje za pomoc... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 12 Mar 2025 5:53 Temat postu: Reklama |
|
|

Oferta TechnoVolt to systemy monitoringu video - telewizji przemysłowej (CCTV) profesjonalnie i w dobrych cenach.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży teletechnicznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy systemy monitoringu video z zastosowaniem: rejestratorów DVR/NVR/IP (hybrydowych) obsługujących wiele standardów (PAL, AHD, TVI, CVI, FullHD, 1080p, 720p, IP) oraz kamer CCTV wysokiej rozdzielczości (kuliste, z oświetlaczem IR, kopułowe, z wysięgnikiem, antywandal, hermetyczne, zoom/PTZ) znanych producentów (BCS, Dahua, Bosh, Gemini, APTI, Hybro, AV-Tech).
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Nazir  Admin

|
Wysłany: 20 Lut 2003 23:28 Temat postu: Re: Konta w GG |
|
|
ArT-NoW napisał: |
Zostalo mi skradzione konto w GG, zalezy mi na nim - bo ten numer mialo wielu znajomych, a byl atrakcyjny 4 cyfrowy.
Czy ktos wie cokolwiek co mozna zrobic zeby moc odzyskac go ????
Z gory dziekuje za pomoc... |
chyba nic nie zrobisz, zobacz kto teraz ma ten numer i sie nim skontaktuj, napisz do tych szefow z GG moze cos zrobia, ale watpie, zreszta takie numerki zaraz ida na aukcje bo wysoko stoja //many many// wedlug mnie nic z tego nie bedzie, ale walcz jak masz sily i checi, niestety zyjemy w takim po......m kraju gdzie zlodziejstwo est na pozadku dziennym, niestety ehh _________________ Miranda nie dla idiotow  
IRC #miranda.kom.pl - oficjalny kanał Polskiego Forum - serwer: irc.quakenet.org |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bags_Bunny  VIP

|
Wysłany: 22 Lut 2003 0:25 Temat postu: |
|
|
z tego co wiem gg zrobilo przymusowa zmiane hasla ale nie wiem na jakiej zasadzie.. moze jakis automac gg ci zmienil haslo i wyslal na maila wez zobacz _________________ php ma w zasadzie tylko jedna zalete - dziala | fatal error: ms windows system found |
|
Powrót do góry |
|
 |
ArT-NoW Niemowa

|
Wysłany: 22 Lut 2003 0:33 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
z tego co wiem gg zrobilo przymusowa zmiane hasla ale nie wiem na jakiej zasadzie.. moze jakis automac gg ci zmienil haslo i wyslal na maila wez zobacz |
Mam tylko jeden problem - najprawdopodobniej zostalo wyslane na skrzynke ktora mi dopiero co usuneli (jescze na uczelni - dopiero sobie przypomnieli o jej skasowaniu ;-0))
Probowalem nawet za pomoca "Zapomnialem Haslo" ale nic nie dostaje na skrzynke, zreszta jakby mi zmienili tylko haslo to by nie wyamazywali wszystkich info z katalogu publicznego. _________________ Artur Nowacki |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nazir  Admin

|
Wysłany: 22 Lut 2003 1:26 Temat postu: |
|
|
Bags_Bunny napisał: |
z tego co wiem gg zrobilo przymusowa zmiane hasla ale nie wiem na jakiej zasadzie.. moze jakis automac gg ci zmienil haslo i wyslal na maila wez zobacz |
tak hmm ciekawe, ze nic o tym nie wiem a uzywam GG codziennie od ponad roku i o takim czym jeszcze nie slyszalem poprostu zawedzili mu numerek bo takie numerki za duza kase mozna sprzedac na Allegro i tyle  _________________ Miranda nie dla idiotow  
IRC #miranda.kom.pl - oficjalny kanał Polskiego Forum - serwer: irc.quakenet.org |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bags_Bunny  VIP

|
Wysłany: 22 Lut 2003 1:42 Temat postu: |
|
|
no pewnie tak a ta informacja to byla w subskrypcji gg3d.com _________________ php ma w zasadzie tylko jedna zalete - dziala | fatal error: ms windows system found |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bags_Bunny  VIP

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Nazir  Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bags_Bunny  VIP

|
Wysłany: 22 Lut 2003 19:26 Temat postu: |
|
|
jakis czas tamu pojawila sie stronka z haslami do niektorych numerkow ale musieli usunac bo gg ich do sadu chcialo podac  _________________ php ma w zasadzie tylko jedna zalete - dziala | fatal error: ms windows system found |
|
Powrót do góry |
|
 |
mina86  Weteran

Dołączył: 18 Sty 2003 Posty: 686 Skąd: Linux 2.6.x x86_64 Wiek: 39 lat(a)
|
Wysłany: 22 Lut 2003 19:43 Temat postu: |
|
|
jakis czas tamu pojawila sie stronka z haslami do niektorych numerkow ale musieli usunac bo gg ich do sadu chcialo podac  |
Szczerze mowiac nie widze podstaw do pozwania ich do sadu.. Po prostu kolesie umiescili liste hasel, czy to ich wina, ze GG to &^@$%*&@#^%$&% &@#&$^ @&*#$^ %*@#&$%&*@#%$&*^@#&*$ ?
Co do tych hasel: to jest kolejny dowod na to ze GG to to co napisalem wyzej  _________________ Post wygenerowany automatycznie przez system sztucznej inteligencji o kodowej nazwie mina86
Myślałem, że jest wolność słowa...
i wtedy właśnie kazali mi usunąć adres strony z tej stopki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bags_Bunny  VIP

|
Wysłany: 22 Lut 2003 19:46 Temat postu: |
|
|
gg sux... _________________ php ma w zasadzie tylko jedna zalete - dziala | fatal error: ms windows system found |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nazir  Admin

|
Wysłany: 22 Lut 2003 19:50 Temat postu: |
|
|
jakis czas tamu pojawila sie stronka z haslami do niektorych numerkow ale musieli usunac bo gg ich do sadu chcialo podac  |
wiem ale jak sie nie szyfruje wysylanie hasla to niech sie nie dziwia ze "uczciwi" inaczej ludzie przejmuja innym konta ktore sporo kosztuja na Allegro _________________ Miranda nie dla idiotow  
|
Powrót do góry |
|
 |
Bags_Bunny  VIP

|
Wysłany: 22 Lut 2003 19:54 Temat postu: |
|
|
no pewnie... by mogli chociaz hasla szyfrowac co nie znaczy ze rozmow nie powinni.... _________________ php ma w zasadzie tylko jedna zalete - dziala | fatal error: ms windows system found |
|
Powrót do góry |
|
 |
mina86  Weteran

Dołączył: 18 Sty 2003 Posty: 686 Skąd: Linux 2.6.x x86_64 Wiek: 39 lat(a)
|
Wysłany: 22 Lut 2003 20:01 Temat postu: |
|
|
no pewnie... by mogli chociaz hasla szyfrowac co nie znaczy ze rozmow nie powinni.... |
Jak juz haslo szfruja to od razu cale polaczenie.. Nie widze zbytniego sensu bawienia sie w klucze publiczne tylko po to zeby haslo zasyfrowac... _________________ Post wygenerowany automatycznie przez system sztucznej inteligencji o kodowej nazwie mina86
Myślałem, że jest wolność słowa...
i wtedy właśnie kazali mi usunąć adres strony z tej stopki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bags_Bunny  VIP

|
Wysłany: 22 Lut 2003 20:05 Temat postu: |
|
|
no niby tak chociaz hasla sa wazne dosyc... aha a to ze wyciagneli hasla to byl blad serwera majkro$oftowego jesli sie nie myle  _________________ php ma w zasadzie tylko jedna zalete - dziala | fatal error: ms windows system found |
|
Powrót do góry |
|
 |
|