Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mina86  Weteran

Dołączył: 18 Sty 2003 Posty: 686 Skąd: Linux 2.6.x x86_64 Wiek: 39 lat(a)
|
Wysłany: 22 Lut 2003 20:09 Temat postu: |
|
|
Bags_Bunny napisał: |
no niby tak chociaz hasla sa wazne dosyc... aha a to ze wyciagneli hasla to byl blad serwera majkro$oftowego jesli sie nie myle  |
Jak sie stawia serwer na czyms takim to nei dziwne, ze sie wszystko ciagle sypie... _________________ Post wygenerowany automatycznie przez system sztucznej inteligencji o kodowej nazwie mina86
Myślałem, że jest wolność słowa...
i wtedy właśnie kazali mi usunąć adres strony z tej stopki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bags_Bunny  VIP

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Nazir  Admin

|
Wysłany: 22 Lut 2003 20:11 Temat postu: |
|
|
no niby tak chociaz hasla sa wazne dosyc... aha a to ze wyciagneli hasla to byl blad serwera majkro$oftowego jesli sie nie myle  |
to nie blad serwera to blad ludzi z GG bo jak by odpoczatku szyfrowali polaczenia od A do Z to takich przypadkow byloby bardzo malo, a tak to maja co chceili, zreszta to samo mozna powiedziec o Tlenie _________________ Miranda nie dla idiotow  
IRC #miranda.kom.pl - oficjalny kanał Polskiego Forum - serwer: irc.quakenet.org |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bags_Bunny  VIP

|
Wysłany: 22 Lut 2003 20:14 Temat postu: |
|
|
chwala za to ze sa wtyczki szyfrujace... ale hasel sie i tak nie zaszyfruje qrde...  _________________ php ma w zasadzie tylko jedna zalete - dziala | fatal error: ms windows system found |
|
Powrót do góry |
|
 |
mina86  Weteran

|
Wysłany: 22 Lut 2003 20:50 Temat postu: |
|
|
Nie wiem jak wy, ale ja stwierdzilem, ze jak ktos nie ma czegos innego niz GG to sobie ze mna nie pogada.... _________________ Post wygenerowany automatycznie przez system sztucznej inteligencji o kodowej nazwie mina86
|
Powrót do góry |
|
 |
Nazir  Admin

|
Wysłany: 22 Lut 2003 20:56 Temat postu: |
|
|
mina86 napisał: |
Nie wiem jak wy, ale ja stwierdzilem, ze jak ktos nie ma czegos innego niz GG to sobie ze mna nie pogada.... |
tez tak mysle i powoli wcielam to w zycie no zeby wiedzieli, gdzie jestem i co moga zrobic zeby ze mna dalej rozmawiac, a jak ktos nie chce to nie jak bedzie cos potrzebowac odemnie to bedzie musial sie dostosowac i koniec  _________________ Miranda nie dla idiotow  
IRC #miranda.kom.pl - oficjalny kanał Polskiego Forum - serwer: irc.quakenet.org |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bags_Bunny  VIP

|
Wysłany: 22 Lut 2003 21:14 Temat postu: |
|
|
moze macie racje... _________________ php ma w zasadzie tylko jedna zalete - dziala | fatal error: ms windows system found |
|
Powrót do góry |
|
 |
mina86  Weteran

|
Wysłany: 22 Lut 2003 21:34 Temat postu: |
|
|
moze macie racje... |
Pewnie ze mamy.. Zawsze to ktos chce ze mna rozmawiac, a nie ja z kims.. No to jak ten ktos chce rozmawiac to juz jego sprawa  _________________ Post wygenerowany automatycznie przez system sztucznej inteligencji o kodowej nazwie mina86
|
Powrót do góry |
|
 |
Bags_Bunny  VIP

|
Wysłany: 22 Lut 2003 21:38 Temat postu: |
|
|
no tak... _________________ php ma w zasadzie tylko jedna zalete - dziala | fatal error: ms windows system found |
|
Powrót do góry |
|
 |
|