Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
piotrek77  Stukacz

Dołączył: 27 Cze 2003 Posty: 22 Skąd: Siedlce Wiek: 48 lat(a)
|
Wysłany: 04 Sie 2007 19:44 Temat postu: IM History |
|
|
Zupełnie przypadkowo natknąłem się na stronę-program, który kopiuje (archiwizuje) historię z komunikatora. Całe archiwum rozmów jest dostępne przez interfejs www, mam nadzieję, że tylko dla "właściciela" konta.
https://my.im-history.com
Działa również z Mirandą.
EDIT
Po kilku godzinach używania widzę, ze autorzy programu muszą jeszcze trochę popracować nad jego funkcjonalnością.
Program pomieszał na stronie rozmowy z różnymi osobami. Podejrzewam, że nie radzi sobie z kontaktami najpopularniejszego (w Polsce) komunikatora |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 11 Mar 2025 13:24 Temat postu: Reklama |
|
|

TechnoVolt oferuje energooszczędne oświetlenie hal i pomieszczeń magazynowo-produkcyjnych w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży elektrycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy nowoczesne oświetlenie energooszczędne (LED) z zastosowaniem opraw: dekoracyjnych, rastrowych, hermetycznych, przemysłowych, projektorów oraz linii świetlnych.
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
Powrót do góry |
|
 |
vic01  Weteran

Dołączył: 25 Sie 2004 Posty: 501 Skąd: 16°44,846'E 51°46,325'N Wiek: 44 lat(a)
|
Wysłany: 06 Sie 2007 20:44 Temat postu: |
|
|
zrobił siekę... ale chyba chronologicznie jest wiec wiem ze z zośką "klikałem" zaraz po Małgośce ale chwile przed maćkiem P |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|