Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
echolvd  Stukacz

Dołączył: 04 Lut 2005 Posty: 12 Skąd: Szczecin Wiek: 42 lat(a)
|
Wysłany: 10 Maj 2007 9:55 Temat postu: mOffice od UX Systems z Mirandą na pokładzie |
|
|
"Wykorzystane w produkcie oprogramowanie to: pakiet biurowy OpenOffice.ux.pl, przeglądarka Mozilla Firefox, klient poczty Mozilla Thunderbird, organizer Mozilla Sunbird oraz komunikator Miranda IM."
http://di24.pl/16469,1.html _________________ -> Kamil 'EChO' Błażejczak
-> Opera + <mrr>Miranda</mrr> juzer |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
dziedzic80  Gaduła

|
Wysłany: 10 Maj 2007 12:41 Temat postu: |
|
|
bardzo dobry pomysl.. do tego szanowana firma ux system, jesli ktos ma firme napewno sie oplaca. pomijam fakt, ze mozna to zrobic sobie samemu w przeciagu kilku godzin, jednak jesli ktos ma firme to czas odgrywa tutaj wieksza role niz te 280 zloty, do tego wszystko poprawnie skonfigurowane + pomoc techniczna.. cieszy tez fakt, ze w tym przenosnym biurze znalazlo sie miejsce dla Mirandy..ciekaw jestem co tez znalazlo sie paczce Mirandy i jak rozwiazano sposob konfiguracji.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
REXus  Weteran

Dołączył: 30 Gru 2004 Posty: 559 Skąd: Żelistrzewo Wiek: 37 lat(a)
|
Wysłany: 10 Maj 2007 19:58 Temat postu: |
|
|
A ja jestem ciekaw, czy się nie rozpędzili i nie wpakowali wtyczek freeware... _________________ Amatorzy zbudowali arkę, profesjonaliści - Titanica... |
|
Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 3342 Skąd: PL/state: lubuskie Wiek: 47 lat(a)
|
Wysłany: 13 Maj 2007 22:07 Temat postu: |
|
|
REXus napisał: |
A ja jestem ciekaw, czy się nie rozpędzili i nie wpakowali wtyczek freeware... |
no jesli to zrobili, to uzywajac pewnych wtyczek bez uzgodnienia tego z autorem robia cos niezbyt w rozsadny sposob, a to dlatego, ze wola autora jest troche inna...
http://www.miranda-im.pl/viewtopic.php?p=55838#55838 _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Co do tego drugiego nie ma wątpliwości... A. Einstein
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|