Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tusz  Gaduła

|
Wysłany: 08 Lut 2004 16:53 Temat postu: Mozilla (PL i nie tylko) 1.6 (i nie tylko) |
|
|
Witam!
Zwracam sie z pytankiem do użytkowników Mozilli. Niezależnie jakiej jej wersji używam, mam duże problemy z przyciskami nawigacyjnymi (wstecz, odśwież itd.). Co się dzieje? Jednym słowem: sieczka.
Przyciski zaczynają nachodzić na siebie, tak jakby spod nich wystają inne elemnty paska narzędzi (np. slowo 'Plik'), kaszania się po najechaniu myszką. Chcę zaznaczyć, że używam themów kompatybilnych z testowanymi wydaniami.
Problem stwierdzam w Mozilla 1.6 PL i oryginalnej, Firebird 0.7 PL i oryg.
W przypadku Firbirda, nawet domyślny temat mi się tak zachowuje.
Wiem, ze mozilla ma własne forum, ale tutaj jakoś się zadomowiłem i najpierw spróbuję
Uwagi obsługi forum: |
To powinienes tez wiedziec, ze topic o przegladarkach juz zapewne istnieje na tym forum i jakby dobrze poszukac to nawet nie jeden  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 12 Mar 2025 5:45 Temat postu: Reklama |
|
|

TechnoVolt to najlepsze systemy monitoringu video - telewizji przemysłowej (CCTV) profesjonalnie i w dobrych cenach.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży teletechnicznej.
Stosujemy najnowocześniejsze na rynku technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy systemy monitoringu video z zastosowaniem: rejestratorów DVR/NVR/IP (hybrydowych) obsługujących wiele standardów (PAL, AHD, TVI, CVI, FullHD, 1080p, 720p, IP) oraz kamer CCTV wysokiej rozdzielczości (kuliste, z oświetlaczem IR, kopułowe, z wysięgnikiem, antywandal, hermetyczne, zoom/PTZ) znanych producentów (BCS, Dahua, Bosh, Gemini, APTI, Hybro, AV-Tech).
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Herrero Gaduła

|
Wysłany: 08 Lut 2004 17:23 Temat postu: |
|
|
U mnie nic się takiego nie dzieje. U mojego kumpla się takie rzeczy działy z Mozillą, gdy używał w Widowsie XP programu Stardock czy coś takiego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tusz  Gaduła

|
Wysłany: 08 Lut 2004 18:01 Temat postu: |
|
|
wiem ze topik istanieje - ale bez paranoidalnego segregowania: jest taki topik "jakiej przeglądarki używacie" i co, tam mam takiego posta wrzucić? Ewentualnie "Mozilla i niezle jajca", ale tam jest inna tematyka (sciaganie nieaktualnych plikow), poza tymszukam pomocy, a nie narzekam
no
jesli taka wola moderatora, prosze o przeniesienie posta do tamtego topika
pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
karaguy  Moderator

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 2096 Skąd: Gliwice Wiek: 39 lat(a)
|
Wysłany: 09 Lut 2004 18:00 Temat postu: |
|
|
To skoro topic na czasie to napomne tylko dostepna jest juz nowa wersja przegladarki Firefox. Tak moi panstwo, przyszlosc przegladarki pakietu Mozilla ponownie zmienila swoja nazwe i dostepna jest w wersji 0.8 na serwerze mozilla.org.
Dla tych ktorzy maja problemy (tak jak ja) z dostaniem sie na w/w serwer polecam mirrora: http://www.cusser.net/FirefoxSetup-0.8.exe _________________ antykara, Twój przyjazny moderator... no, prawie przyjazny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|